Llocs de pas (Trilogia Artús #2) Kevin Crossley-Holland

ISBN: 9788475969305

Published: June 1st 2002

Hardcover

380 pages


Description

Llocs de pas (Trilogia Artús #2)  by  Kevin Crossley-Holland

Llocs de pas (Trilogia Artús #2) by Kevin Crossley-Holland
June 1st 2002 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 380 pages | ISBN: 9788475969305 | 4.41 Mb

Artús. Llocs de pas ens trasllada a lany 1200. El jove Artús de Caldicot està preparat per acompanyar Lord Stephen de Holt a la Quarta Croada. Abans, però, haurà de trobar un cavall de batalla, col·locar-se larmadura i aprendre lart dels cavallers. Mentrestant a les terres de Lord Stephen hi ha un assassinat. Una noia, Winnie de Verdon, que Artús salvarà de morir cremada a la foguera- Gatty, una amiga de la infantesa- Rahere, músic i bufó- lastut Lord Stephen, i els escrivents, els cuiners, els cuidadors de gossos, els monjos, els clergues..., són un munt de personatges memorables que donen vida a les pàgines daquest llibre.

A més Artús denfrontar amb el retrobament amb el seu pare, el feroç Sir William de Gortanore, i començarà una veritable recerca per trobar la seva veritable mare.Tots els esdeveniments emocionants que es produeixen a la vida dArtús queden reflectits a la pedra de la llegenda, a través de la qual viurà les diferents històries que en aquell moment giren al voltant del seu homònim, el jove rei Artús: lestabliment de la Taula Rodona, la cerca dels cavallers i els dies de glòria de Camelot.Artús.

Llocs de pas és un llibre únic i de lectura increïblement amena tant per la seva evocació, tan viva, de ledat mitjana, com per lacostament magistral al món contemporani que ens ofereix de la llegenda artúrica.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Llocs de pas (Trilogia Artús #2)":


chambresairial.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us