Coach Paul: de man achter Sven Nys, Marc Herremans en Luc Van Lierde Paul Van Den Bosch

ISBN:

Published: August 2007

Paperback

186 pages


Description

Coach Paul: de man achter Sven Nys, Marc Herremans en Luc Van Lierde  by  Paul Van Den Bosch

Coach Paul: de man achter Sven Nys, Marc Herremans en Luc Van Lierde by Paul Van Den Bosch
August 2007 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 186 pages | ISBN: | 8.57 Mb

“In dit boek neem ik de lezer mee ‘achter de schermen’. De lezer krijgt een rondgang in mijn coachbestaan, een blik achter mijn schermen en in wat me bezighoudt in de sportwereld, mijn biotoop.‘Coach Paul’ is een (mee)delen van standpunten, gevoelensMore“In dit boek neem ik de lezer mee ‘achter de schermen’. De lezer krijgt een rondgang in mijn coachbestaan, een blik achter mijn schermen en in wat me bezighoudt in de sportwereld, mijn biotoop.‘Coach Paul’ is een (mee)delen van standpunten, gevoelens en ja, ook van kwetsbaarheden.

Tot op zekere hoogte dan toch. Het is vooral ook een poging om duidelijk te maken dat coaching geen exacte wetenschap is, dat fingerspitze gefull essentieel is, dat in de sport geen up zonder down bestaat, dat na enkele passen voorwaarts de pas achterwaarts niet ver meer af is, dat missen menselijk is.Dat coaching niet zelden aan me vreet, me dikwijls slapeloze nachten heeft bezorgd.

Dat coaching me soms heel blij heeft gemaakt, maar soms ook heel triest. Dat coaching niet altijd glitter en glamour betekent, maar veel meer nog hard werken. Dat de beslissing om er volledig mee te kappen op moeilijke momenten dikwijls dichterbij was dan veraf. Dat coaching me ongetwijfeld heel veel gegeven heeft. Respect, erkenning, vooral ook vriendschap. Dat is wat – soms tussen de lijnen – te lezen valt in ‘Coach Paul’. Niks meer, en ook niks minder.”Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Coach Paul: de man achter Sven Nys, Marc Herremans en Luc Van Lierde":


chambresairial.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us