Menyasszonyok (A MacGregor család #5) Nora Roberts

ISBN:

Published:

Paperback

480 pages


Description

Menyasszonyok (A MacGregor család #5)  by  Nora Roberts

Menyasszonyok (A MacGregor család #5) by Nora Roberts
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 480 pages | ISBN: | 6.42 Mb

Laura, a szüleihez hasonlóan, sorra aratja sikereit jogi pályáján, s nem is akarja szakmai elképzeléseit zátonyra futtatni. Csakhogy Daniel nagyapa Royce Cameron személyében valami biztonsági szakembert küld a nyakára, hogy csúcsminőségű védelmiMoreLaura, a szüleihez hasonlóan, sorra aratja sikereit jogi pályáján, s nem is akarja szakmai elképzeléseit zátonyra futtatni. Csakhogy Daniel nagyapa Royce Cameron személyében valami biztonsági szakembert küld a nyakára, hogy csúcsminőségű védelmi rendszert építtessen ki vele a házban.

Az ősz kerítő nem alaptalanul reménykedik, hogy szerelés közben a szerelem szikrái is fölsziporkáznak Royce és Laura közt…Gwendolyn cselédkönyves orvosként robotol a bostoni kórház sebészetén. Daniel azonban rászabadítja Branson Maguire-t, a bűnügyi regényírót, hogy némi felvilágosítás keretében izgalmat és élvezetet vigyen a munkamániában szenvedő szűz életébe. A baj csak az, hogy Gwen eddig még soha senkivel nem „világosodott fel”. Amikor végre Gwen kíváncsi lesz, mit hagyott ki eddig, Bran örömmel segít a fölfedezésben…Julia lerobbant házakat vásárol, hogy felújítás után busás haszonnal adjon tovább rajtuk.

A sikeres üzletek után most a lány úgy vesz házat, hogy azt csakis saját magának szánja, feltéve, ha képes lesz elérni, hogy a végtelenbe nyúló, érzékek által is ingerelt viták helyett végre dolgozzanak is Culturm Murdochkal, a felújítást végző építkezési vállalkozó fiával…Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Menyasszonyok (A MacGregor család #5)":


chambresairial.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us